ممکن است شما هم که در حال خواندن اين متن هستيد در مورد برنامه نويسي چيزهايي شنيده باشيد، از جمله اينکه برنامه نويسي شغل پردرآمدي است و بازار کار خوبي دارد، برنامه نويسي شغل مطمئني است و برنامه نويس هيچ وقت بيکار نمي‌ماند. تمام اين‌ها باعث مي‌شوند که برنامه نويسي طرفداران بسياري پيدا کند و افراد زيادي در پي يادگيري آن باشند. اما سوالي که ايجاد مي شود اين است که از بين اين علاقه مندان به برنامه نويسي، کدام يک از آنها به درد برنامه نويسي مي‌خورند؟ و کدام يک مي‌توانند تبديل به يک برنامه نويس موفق شوند؟ کسي که باهوش تر است؟ کسي که رياضيات خوبي دارد؟ يا کسي که پرتلاش بوده و اراده قوي تري دارد؟ اگر شما هم به دنبال پاسخ سوالات اين چنيني هستيد، پيشنهاد مي‌کنيم در ادامه با ما همراه باشيد و با الفباي برنامه نويسي و دنياي دنياي
برنامه نويس‌ها آشنا شويد و سپس نتيجه گيري کنيد که آيا شما فردي مناسب براي اين شغل هستيد يا نه؟


الفباي برنامه نويسي


آيا برنامه نويسي براي من مناسب است؟


خيلي از افرادي که علاقمند به يادگيري برنامه نويسي هستند اما جرات نمي‌کنند به سراغ آن بروند؛ چرا که فکر مي‌کنند براي
يادگيري برنامه نويسي بايد دانش بالايي در زمينه IT داشته باشند. معمولا وقتي اسم برنامه نويسي به ميان مي‌آيد ممکن است عده‌اي ياد فيلم‌هاي سينمايي بيفتند که در آن فردي در يک اتاق تاريک نشسته و در مقابل او يک صفحه مشکي کامپيوتر قدرتمند قرار گرفته که پر است از کدهاي سبز و آبي پيچيده که در حال حک کردن سيستم‌هاي بانکي و … است.



اما خب اين تصور هميشه به واقعيت شبيه نيست. برنامه نويس‌ها هم مي‌توانند با يک کامپيوتر معمولي در روز روشن کار کنند. حتي برخي از آنها کارمند و حقوق بگير هستند و دسترسي به سيستم‌هاي اطلاعاتي خاصي هم ندارند. برخي افراد هم فکر مي‌کنند براي يادگيري آن خيلي دير شده و يا اينکه بازار کار برنامه نويسي اشباع شده و به قدري افراد حرفه‌اي در اين کار هستند که نوبت به آنها نمي‌رسد.


برنامه نويسي چيست؟


اگر بخواهيم به الفباي برنامه نويسي و مقدمات برنامه نويسي بپردازيم، بايد بگوييم که برنامه نويسي به يک سري از دستورات گفته مي‌شود که سيستمي مانند کامپيوتر، اين دستورات را مي‌فهمد و آنها را يکي پس از ديگري به ترتيب اجرا مي‌کند. هر زبان برنامه نويسي يک سري لغات، دستورات و قوانيني در دسترس برنامه نويس مي‌گذارد تا برنامه نويس بتواند از طريق اين دستورات با کامپيوتر صحبت کند. درست مثل اينکه ما با استفاده از واژگان و دستوارات زبان فارسي با يکديگر صحبت مي‌کنيم و حرف‌هاي يکديگر را متوجه مي‌شويم. حال به مجموعه‌اي از اين دستورات که در اختيار سيستم‌هاي کامپوتري قرار مي‌گيرد و سيستم آنها را متوجه مي‌شود، نرم افزار يا اپليکيشن مي‌گويند.



در واقع برنامه نويسي نوعي روش حل مساله است که به کمک کامپيوتر انجام مي‌شود. فرص کنيد شما وارد سيستم دانشگاهي خود شده و شماره دانشجويي خود را وارد مي‌کنيد. در اينجا فقط به کمک يک کد مي‌توانيد به تمام اطلاعات دانشجويي خود دسترسي پيدا کنيد. از جمله برنامه‌هاي کلاسي، نمرات، زمان امتحانات، تعداد واحد هاي گذرانده شده و …


اين امکان به کمک برنامه نويسي ايجاد شده است تا با دريافت شماره دانشجويي شما، اطلاعات شما را از بين هزاران دانشجوي ديگر پيدا کرده و در قالب جدول هايي به شما نشان دهد. طراحي اين سيستم، کار يک تيم برنامه نويسي بوده است.


بنابراين به اين نتيجه مي‌رسيم که برنامه نويسي علمي است که به ما امکان مي‌دهد دستوراتي را به کامپيوتر داده و منتظر اجراي آن‌ها باشيم. اين دستورات به صورت کدهايي به کامپيوتر داده مي‌شود تا در سي پي يو CPU کامپيوتر پردازش شده و خروجي آن به ما نشان داده شود.


بهتراست بدانيد که کامپيوترها قادر به درک زبان انسان نيستند و تمامي اطلاعات بايد به صورت صفر و يک به آن ها داده شود. در اينجا برنامه‌نويس به وسيله زبان برنامه نويسي، خواسته خود را به يک نرم افزار انتقال مي‌دهد و سپس اين خواسته و دستورات، به کدهاي صفر و يک تبديل مي‌شود و کامپيوتر آنها را درک  کرده و شروع به پردازش آنها مي‌کند.


برنامه نويس کيست؟


اميدواريم تا به اينجا الفباي برنامه نويسي و مقدمات برنامه نويسي را به خوبي به شما انتقال داده باشيم و ابهامات شما در اين زمينه برطرف شده باشد. حال مي‌رويم به سراغ اين که برنامه نويس کيست؟ و به چه کسي برنامه نويس گفته مي‌شود؟
برنامه نويس به شخصي گفته مي‌شود که به دنبال پيدا کردن بهترين جواب‌ها براي مسائل است و براي اين کار مسائل را به کمک زبان برنامه نويسي به کامپيوتر منتقل مي‌کند و کامپيوتر هم اين اطلاعات دريافت شده را پردازش کرده و نتيجه را به صورت خروجي نشان مي‌دهد. بنابراين برنامه نويس بايد تسلط کافي به حل مساله، تحليل داده، عيب يابي و … داشته باشد. به عبارت ديگر برنامه نويس فردي است که شروع به توليد يک نرم افزار در کامپيوتر مي‌کند که اين نرم افزار مي‌تواند مربوط به اجرا در صفحات وب،  دسکتاپ و يا موبايل باشد.


مقدمات برنام نويسي و شروع يادگيري


براي اينکه شروع به يادگيري زبان برنامه نويسي کنيد، بايد ابتدا يک زبان برنامه نويسي انتخاب کرده و کار با آن را آموزش ببينيد. اما بهتر است قبل از آموزش، مقدمات برنامه نويسي اعم از منطق، ساختار زبان برنامه نويسي، فلوچارت و الگوريتم را ياد بگيريد. موارد گفته شده، مستقل از زبان‌هاي برنامه نويسي هستند و معمولا مشکلي که در شروع آموزش وجود دارد اين است که افراد قبل از اينکه با الفباي برنامه نويسي و مقدمات برنامه نويسي آشنا شوند، براي يادگيري زبان برنامه نويسي اقدام مي کنند. در اين روش زبان مورد نظر را به خوبي ياد مي‌گيرند اما زماني که مي‌خواهند به صورت مستقل يک پروژه را انجام دهند به مشکل مي‌خورند. بنابراين يادگيري الفبا و مقدمات زبان برنامه نويسي، امري واجب و ضروري قبل از شروع يادگيري است.

بهترين زبان هاي برنامه نويسي موبايل

بهترين زبان هاي برنامه نويسي وب

3 روش براي تبديل شدن به يک برنامه نويس

با الفباي برنامه نويسي آشنا شويد

برنامه ,نويسي ,يک ,کامپيوتر ,زبان ,نويس ,برنامه نويسي ,برنامه نويس ,زبان برنامه ,را به ,شده و ,زبان برنامه نويسي ,مقدمات برنامه نويسي ,الفباي برنامه نويسي ,زبان برنامه نويسي،

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


سایت تفریحی و سرگرمی نیو مطلب english98 mikhaknegar فروشگاه سایت بلاگ بیست بیت کوین رایگان golbargetr مادر امنيت مجازي کسب درآمد اینترنتی - کسب و کار اینترنتی - کسب و کار ایمنرمتی آی تی نیوز