برنامه نويس شدن با چه روش‌هايي امکانپذير است؟ اين سوالي است که معمولا توسط افراد علاقمند به برنامه نويسي پرسيده مي‌شود که دوست دارند برنامه نويسي را شروع کنند، اما دقيفا نمي‌دانند چکار کنند و از کجا شروع کنند و يا اصلا نمي‌دانند بهترين روش‌ها براي تبديل شدن به يک برنامه نويس کدامند؟


تبديل شدن به يک برنامه نويس


در ادامه به نکاتي مي‌پردازيم که براساس آن بتوانيد برنامه نويسي را شروع کنيد .


سپس مسير درست و مورد علاقه خود را در برنامه‌نويسي پيدا کنيد و متوجه شويد که آيا اصلا اين شغل براي شما مناسب است يا خير.


براي وارد شدن به دنياي برنامه نويسي و تبديل شدن به يک برنامه نويس بايد مواردي را در نظر بگيريد که در ادامه به برخي از آنها مي‌پردازيم.



علاقمندي مهم تر از ميزان درآمد


اکثر برنامه نويسان حرفه‌ اي و متخصص در زمينه برنامه نويسي، کساني هستند که عاشق اين کار بوده‌اند و اين علاقه در آنها موجب شده است که سختي‌ها و مشکلاتي که در مسير برنامه نويسي وجود دارد را راحت‌تر پشت سر بگذارند. اين افراد از همان سنين پايين اين علاقه را در خود کشف کرده‌اند و به صورت حرفه‌اي آن را دنبال کرده‌اند. براي مثال بيل گيتس، اولين برنامه خود را در 13 سالگي نوشت.


آيا علاقه براي برنامه نويس شدن کافي است؟


نکته‌اي که بايد به آن توجه کنيم اين است که صرفا علاقه نمي‌تواند باعث برنامه نويس شدن فرد شود. براي مثال ممکن است کساني از دور اين رشته را ببيند و شيفته و مجذوب پرستيژ اين شغل شوند، اما وقتي شروع به اين کار کردند و با سختي‌هاي کار مواجه شدند، شانه خالي کنند و بخواهند تغيير مسير دهند. بنابراين علاقه صرف کافي نيست، بلکه بايد اين علاقه در سنين پايين‌تر خود را نشان دهد و بتواند فرد را ساعت‌ها پشت کامپيوتر بنشاند، بدون اينکه درآمدي براي فرد داشته باشد.


اگر از علاقه واقعي خود و نه علاقه عجولانه و يک دفعه‌اي به برنامه نويسي مطمئن شديد، وقت آن است که زمينه و بستر برنامه نويسي خود را مشخص کنيد. امروزه براي برنامه نويسي سه بستر زير موجود است:



  • دسکتاپ

  • تحت وب

  • موبايل


بهتر است براي شروع هر يک از اين‌ها و تبديل شدن به يک برنامه نويس در آن‌ها، يک آشنايي اوليه با هر کدام داشته باشيد تا بتوانيد راحت‌تر زمينه کاري خود را انتخاب و شروع کنيد.


1- برنامه نويسي دسکتاپ


معمولا در مورد برنامه نويسي دسکتاپ زياد صحبت مي‌شود و براي شروع آن زبان‌هاي مختلفي مطرح مي‌گردد اما توضيح دقيقي در مورد آن ارائه نمي‌شود. اگر بخواهيم تعريف دقيق و در عين حال ساده‌اي را براي اين روش برنامه نويسي ارائه دهيم بايد بگوييم برنامه‌هايي هستند که در کامپيوترهاي خانگي يا لپ تاپ‌هايي که داراي سيستم عامل ويندوز، لينوکس يا مک اجرا مي‌شوند ، مثل آفيس، فتوشاپ و …
حال اگر اين برنامه‌ها فقط براي ويندوز برنامه نويسي شوند، به آنها برنامه نويسي ويندوز مي‌گويند.




2- برنامه نويسي تحت وب


يک نوع از روش هاي برنامه نويسي، برنامه نويسي تحت وب است که به منظور توليد نرم افزارهاي تحت وب مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اين برنامه‌ها به منظور انجام امور مختلفي روي کار مي‌آيند که به شکل آنلاين انجام مي‌شوند. از دلايل محبوبيت برنامه‌هاي تحت وب، مي‌توان به سادگي و دسترسي شبانه روزي به آنها اشاره کرد. پس براي تبديل شدن به يک برنامه نويس مي‌توانيد برنامه نويسي تحت وب را انتخاب کنيد.


براي اينکه بخواهيد به اين برنامه‌ها دسترسي داشته باشيد، فقط کافي است که از يک مرورگر استفاده کرده و به اينترنت وصل شد. زماني که شما در حال استفاده از ايميل هستيد، يا خريد آنلاين انجام مي‌دهيد و يا به امور بانکي خود رسيدگي مي‌کنيد، در حال استفاده از برنامه‌هاي تحت وب هستيد.



مرورگرها سبب شده‌اند که دسترسي به وب براي همه کاربران آسان شود. کاري که اين مرورگرها انجام مي دهند اين است که دستورات کاربران را به سرورها منتقل کرده و پاسخ را نيز از سرورها گرفته و در اختيار کاربران قرار مي‌دهند.


به دليل تخصصي‌تر شدن ارسال‌ها و دريافت‌ها، برنامه نويسي وب به دو قسمت front-end و back-end تقسيم مي‌شوند. فرانت‌اند به طراحي ظاهر سايت مي‌پردازد و بک‌اند به طراحي سمت سرور.


از زماني که سايت‌ها و ساير برنامه‌هاي تحت وب در ميان مردم فراگير شدند، طراحي وب رونق بسيار زيادي پيدا کرد. خيلي از افراد به سمت يادگيري برنامه نويسي تحت وب رفتند و تعداد برنامه نويسان در اين حوزه بيشتر شد. امروزه بسياري از کسب و کارهاي سنتي متوجه شده‌اند که اگر از وبسايت براي ارائه کار خود استفاده نکنند، از قافله عقب مي‌مانند.


3- برنامه نويسي موبايل


بهتر است بدانيد که برنامه نويسي موبايل، فقط مربوط به ساخت اپليکيشن‌هاي موبايل نيست، بلکه تمام برنامه‌هايي را شامل مي‌شود که در دستگاه‌هاي قابل حمل مي‌توان از آنها استفاده کرد. يعني اين مدل از روش هاي برنامه نويسي، به ساخت برنامه‌هايي براي گوشي، تبلت، ساعت هوشمند و … مي‌پردازد.


برنامه نويسي موبايل فقط مختص برنامه‌هايي که روي موبايل اجرا مي‌شوند نيست، بلکه توسعه دهندگان وب، صفحه‌هايي را طراحي مي‌کنند که قابليت اجرا شدن روي موبايل را هم داشته باشند. سيستم عامل‌هاي گوشي‌هاي هوشمند در دو نوع اندرويد و ios وجود دارند.
در شروع برنامه نويسي موبايل، معمولا افراد به اين فکر مي‌کنند که کدام سيستم عامل را انتخاب کنند. اما با توجه به اينکه بيشتر از 50% از سهم بازار موبايل متعلق به اندرويد است، بنابراين انتخاب برنامه نويسي براي تبديل شدن به يک برنامه نويس در اندرويد کار عاقلانه‌تري خواهد بود. مخصوصا در ايران که آيفون با برخي محدوديت‌ها و مشکلات روبروست، انتخاب اندرويد طرفداران بيشتري دارد.



روش هاي برنامه نويسي


در يک دهه اخير، برنامه نويسي رواج بسيار زيادي پيدا کرده است و اهميت بسيار زيادي در دنيا دارد. به اين دليل هم رقيبان بسيار زيادي در اين بازار وجود دارند و براي تبديل شدن به يک برنامه نويس بايد هوشمندانه عمل کرد. شما با انتخاب هر يک از روش هاي برنامه نويسي مطرح شده مي‌توانيد وارد دنياي برنامه نويسي شده و با تلاش و پشتکار، مسير برنامه نويس شدن را طي کنيد. فقط کافيست عنصر علاقه و تلاش را در خود پرورش دهيد.


بهترين زبان هاي برنامه نويسي موبايل

بهترين زبان هاي برنامه نويسي وب

3 روش براي تبديل شدن به يک برنامه نويس

با الفباي برنامه نويسي آشنا شويد

برنامه ,نويسي ,يک ,شدن ,نويس ,علاقه ,برنامه نويسي ,برنامه نويس ,شدن به ,يک برنامه ,به يک ,برنامه نويسي موبايل، ,دنياي برنامه نويسي

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


هواداران تراکتور سازی آموزش رویت کتابخانه عمومی فاطمیه کمالشهر،کرج pooyarayanehsd فوتبال و فوتسال likaibin نوجوان پاتوق لذت زندگي سرمايه گذاري harmonietabiat